Terminali & aplikacija za mobilnu prijavu

Evidentirajte radno vrijeme bilo kad i bilo gdje, te pratite prijave s bilo kojeg računala uživo.

Directa WebShop
Direktor Marijan Horvat s uređajima
Horeka OpatijaIzložbeni prostor u Directi

Birajte način prijave

WorkTime Mobile aplikacija za evidentiranje radnog vremena prihvaća više načina prijave. Prijavljujte se karticama, privjescima, PIN brojem, QR kodom ili pak biometrijom (uz GDPR odobrenje zaposlenih).

RFID

Nudimo tri RFID opcije prijave: kartice (mogućnost narudžbe printanja logotipa, brojeva i ostalog na kartice), privjesci za ključeve i narukvice (vodootporne).

PIN

Možete si kreirati proizvoljan PIN broj za prijavu. Jednostavno upišete svoj jedinstveni broj i PIN broj kroz sučelje terminala ili mobitela.

Biometrija

Ako vam GDPR to dozvoljava, možete se odlučiti i za neke biometrijske opcije prijave. Naš FR05 uređaj ima mogućnost prijave otiskom prsta ili prepoznavanjem lica.

QR kod

Prijavite se QR kodom kojeg možete imati isprintanog na papiru ili na mobitelu kao fotografiju ili u svom virtualnom novčaniku.

NOVO U PONUDI

WorkTime Cloud podrška za WorkTime Android i Anviz

Pretvorite svoj mobitel u uređaj za prijavu

Instalirajte WorkTime Mobile aplikaciju na Android mobitel i omogućite terensku prijavu svim radnicima na jednom mobitelu. Ako trebate licence za više mobilnih uređaja, morate kupiti licencu za svaki mobitel -jednokratno. Na upit prodajemo i CAT mobilne uređaje.

  • Jednostavna instalacija i aktivacija
  • Prijavite se na terenu
  • Nije potrebna internet veza, možete podatke i kasnije prebaciti. Ako ste prilikom prijave povezani na internet, podaci se uživo šalju na WorkTime i dostupni su za pregled prijava u izvještajima.
  • Mogućnost prijave svih radnika bez dodatnih naknada
  • NFC (prijava karticama, privjescima ako mobitel ima NFC čitač), PIN ili QR kod prijava
  • Opcionalno praćenje geolokacije (prikaz točne koordinate na karti)
  • Slikanje prilikom prijave (provjera tko prislanja karticu)
Prijava mobitelom

Anviz uređaji

Podržavamo Anviz uređaje koji nude biometrijsku prijavu otiskom prsta i kontrolu pristupa. Uređaje i podatke uređujete putem besplatnog Anviz programskog sučelja CrossChex.

Uređaji mogu biti na dislociranim lokacijama, uz obavezu spajanja na mrežu. Podaci se pohranjuju na uređaju i mogu se naknadno preuzeti s uređaja.

VF30 Pro u WebShopu
Anviz uređaj VF30 pro

ZkTeco

Kontrola pristupa sa ZkTeco sustavima može biti bolja uz evidenciju radnog vremena. Otvarajte vrata i bilježite svoje radno vrijeme u jednom.

Uređaji su za vanjsku i unutarnju primjenu i prijavljujete se jednostavnim prislanjanjem kartice na čitač. Ovaj sustav ne podržava odabir statusa.

ZkTeco čitač u WebShopu
ZkTeco čitač