OSNOVNI PAKET

Cjelokupni mjesečni izvještaj

Informativni mjesečni izveštaj - ključne informacije za sve radnike na jednom mjestu!

Mjesečni izvještaj koji generira WorkTime sustav evidencije radnog vremena ima sve zakonski definirane stavke - na jednom listu papira.

Free Website Template by Free-Template.co
WorkTime mjesečni izvještaj u PDF formatu

WorkTime mjesečni izvještaj dizajniran je točno prema spomenutim pravnim regulacijama. Kompaktan dizajn ovog izvještaja omogućuje vam ispis svih stavki koje su vam potrebne- na jednom listu A4 papira, uključujući i mnoge druge dodatne stavke koje su se pokazale potrebnim za najprecizniju evidenciju radnog vremena.

Implementirani su korisni načini pretraživanja, filtriranja i obavjesti o greškama u zapisu. Pa tako možete pretraživati mjesečne izvještaje prema mjesecu i godinama. Nadalje, možete odabrati pregled za sve radnike, prema odjelima ili pojedinačno prema zaposlenicima.

Jednostavni način pregleda i navigacije u ovom izvještaju omogućuje vam brzu kontrolu i ažuriranje podataka koji fale ili su nekorektni zbog nepravilne prijave u sustav. Greška u zapisu označena je ikonom žute zvijezde, a klikom na taj redak, otvara se dnevni izvještaj sa primjenjenim filtrom za dotičnu osobu na odabrani dan.

Ovaj izvještaj možete ispisati u PDF formatu koji je prilagođen tako da stane na standardni A4 format papira. Također postoji opcija ispisa u Excel format i kopiranje cijele tablice u međuspremnik (eng. clipboard), što je ekvivalentno kopiranju podataka tablice. Također možete odabrati i opciju ispisa u CSV, a to sprema sirove podatke tablice izvještaja u .doc format.