MODUL

Izvještaj kašnjenja

Popis svih kasnijih dolazaka na mjesečnoj razini.

Ovaj dodatan modul omogućuje vam uvid i ispis svih kasnijih dolazaka od definiranog radnog vremena. Ovaj izvještaj je isključivo informativan.

Izvještaj kašnjenja je izvještaj koji ispisuje sve kasnije dolaske u odabranom mjesecu. Ispisuje listu kašnjenja grupiranu prema imenu zaposlenika, a stavke liste uz ime i prezime su: naziv odjela, broj dana kašnjenja, dan i sat dolaska.

Late report
WorkTime izvještaj kašnjena

WorkTime mjesečni izvještaj dizajniran je točno prema spomenutim pravnim regulacijama. Kompaktan dizajn ovog izvještaja omogućuje vam ispis svih stavki koje su vam potrebne- na jednom listu A4 papira, uključujući i mnoge druge dodatne stavke koje su se pokazale potrebnim za najprecizniju evidenciju radnog vremena.

Implementirani su korisni načini pretraživanja i filtriranja. Pa tako možete pretraživati kašnjenja prema mjesecu i godinama. Nadalje, možete odabrati pregled za sve radnike, prema odjelima ili pojedinačno prema zaposlenicima.

Ovaj izvještaj možete ispisati u PDF formatu koji je prilagođen tako da stane na standardni A4 format papira. Također postoji opcija ispisa u Excel format i kopiranje cijele tablice u međuspremnik (eng. clipboard), što je ekvivalentno kopiranju podataka tablice. Također možete odabrati i opciju ispisa u CSV, a to sprema sirove podatke tablice izvještaja u .doc format.