OSNOVNI PAKET

Dnevni izvještaj

Informativni izvještaj prijava.

Dnevni izvještaj koji generira WorkTime sustav evidencije radnog vremena omogućuje vam pregled prijava i odjava zaposlenika u sustav na dnevnoj bazi.

Ovaj izvještaj omogućuje pregled svih vrsta prijava za određeni dan. Možete pretraživati po danima ili po odjelima, pa čak i po zaposleniku. Popis se sastoji od imena zaposlenika, OIB, vrijeme prijave, odjel kojem zaposlenik pripada, vrsta prijave (dolazak, odlazak, pauza, itd.), i komentar koji je moguće upisati. Zapise možete uređivati ili brisati pomoću gumbi na kraju svakog reda.

daily report
WorkTime dnevni izvještaj

Zapise je ovdje moguće uređivati, a sve što trebate je kliknuti na znak "pera" za unos koji želite mjenjati. Gumb pera otvara prozor koji vam omogućuje promjenu: vremena, vrste prijave (događaj), unos komentara ili pak odabira dnevnice/poludnevnice.

edit entry
Uređivanje zapisa

Ovaj izvještaj možete ispisati u PDF formatu koji je prilagođen tako da stane na standardni A4 format papira. Također postoji opcija ispisa u Excel format i kopiranje cijele tablice u međuspremnik (eng. clipboard), što je ekvivalentno kopiranju podataka tablice. Također možete odabrati i opciju ispisa u CSV, a to sprema sirove podatke tablice izvještaja u .doc format.

Izostanci

WorkTime vam omogućuje pregled zaposlenika koji nisu prisutni na poslu na današnji dan. Razlog izostanka može biti planiran (godišnji) ili neplaniran, pa je stoga potrebno unjeti izostanke sa pravilnim statusom. Ukoliko nema informacije o kojem se razlogu izsotanka radi, polje ostaje prazno. Ovo može značiti da osoba nije danas prijavljena u sustav ni jednom.

Tablici izostanaka pristupate klikom na "IZOSTANCI" u dnevnom izvještaju pored filtra.

daily missing
Tablica dnevnih izostanaka